ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

Τηλ: + 86 15116180113

Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικό Προφίλ

Αρχική σελίδα> Σχετικά με μας > Εταιρικό Προφίλ

Email: [προστασία μέσω email]

Τηλ: + 86 15116180113

Προσθήκη: 3ος Όροφος, Κτίριο Επώασης, Νο. 2, Πάρκο υψηλής τεχνολογίας Longping, δρόμος Xiongtian No. 98, περιοχή Furong, πόλη Changsha, επαρχία Χουνάν

Εταιρικό Προφίλ

Hunan Essence Biotech Co., Ltd. είναι ο κορυφαίος πάροχος φυσικών συστατικών και των λύσεών τους στην Κίνα. Δεσμεύεται να φέρει φυσικά φυτικά αποστάγματα και λειτουργικά συστατικά σε όλους, σε κάθε οικογένεια και σε κάθε οργανισμό και να χτίσει έναν πράσινο και υγιή κόσμο.

Η επιχειρηματική φιλοσοφία του Hunan Essence είναι "ο πελάτης κερδίζει, μπορούμε μόνο να κερδίσουμε". Παρέχουμε στους πελάτες ανταγωνιστικά και αξιόπιστα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στους τομείς των συμπληρωμάτων διατροφής, των προϊόντων υγείας, των καλλυντικών, των πρόσθετων τροφίμων/ζωοτροφών, των φαρμάκων κ.λπ. και ανοιχτή συνεργασία με οικολογικούς συνεργάτες για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες. Η Essence επιμένει στη συνεχή καινοτομία γύρω από τις ανάγκες των πελατών, την αύξηση των επενδύσεων στην παραγωγή και την Ε&Α και την ανάπτυξη μαζί με τους πελάτες.

Η εταιρεία βρίσκεται στην Εθνική Ζώνη Οικονομικής Ανάπτυξης Changsha, στο Χουνάν, το κέντρο της βιομηχανίας φυτικών εκχυλισμάτων της Κίνας. Είναι εξοπλισμένο με προηγμένες γραμμές παραγωγής εξόρυξης, ανεξάρτητα κέντρα Ε&Α και υψηλού επιπέδου ομάδες Ε&Α παραγωγής. Επί του παρόντος, έχουν καθιερωθεί η κύρια σειρά φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων για την ενίσχυση της ανοσίας, των προϊόντων διατροφής και υγείας και άλλων κατευθύνσεων, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής φυτικής σκόνης, σκόνη χυμού φρούτων, φυτικά εκχυλίσματα. Σύστημα κύριου προϊόντος. Τα προϊόντα μας πληρούν τις απαιτήσεις των πιστοποιήσεων ISO9001, Organic, Kosher, Halal και άλλων πιστοποιήσεων.

Καυτές κατηγορίες